Hvorfor kjøpe nybolig?

Hvorfor kjøpe nybolig?

Nybolig har/kan

  • lavere omkostninger enn brukte boliger (2,5 % av tomteverdien i dokumentavgift til staten – ikke 2,5% av hele kjøpesummen som ved brukte boliger).
  • ofte faste priser som ikke presses opp i budrunder.
  • lavere energiforbruk pga. krav om bedre isolering, noe som gir deg lavere strømregning, og i tillegg er bra for klimaet.
  • lavere vedlikeholdskostnader i mange år fremover.
  • være en veldig god investering, da boligene ofte er ettertraktet i markedet.

God tid til boligbytte og flytting
Du får god tid til å forberede salg og flytting fra dagens bolig. Du får tid til å planlegge hvordan ditt nye hjem skal bli, og påvirke detaljene i utformingen av den nye boligen som er under oppføring. Boliger under oppføring er bygget i henhold til strenge oppdaterte kvalitetskrav og du har 5 års reklamasjonsrett. Dette er det verdt å vente på.

God veiledning for ditt boligvalg
Å flytte inn i en helt ny bolig er en uslåelig følelse. Her ligger ingen rester eller slitasje fra andre. Dagens måter å visualisere boliger på er veldig virkelighetsnær og troverdig. Både utbygger og megler sitter på detaljert kunnskap om prosjektets leveranser og utforming, og vil hjelpe deg igjennom alle spørsmål.

Best mulig salg av din nåværende bolig
Du får tid til å gjennomføre et godt salg av sin nåværende bolig. I tillegg kan man få med seg verdistigningen i boligmarkedet i denne perioden.

Arealeffektive løsninger gir god plass
Dagens utbyggere har stort fokus på arealeffektive planløsninger. I tillegg leveres de fleste nybygg med romslig og fornuftige muligheter for oppbevaring.

Muligheter for individuelle tilpasninger
Du får mulighet til å gjøre egne farge-, material- og utstyrsvalg. Det gir verdifulle boliger å bo i, og siden selge videre.